PALMER WINE 

Dette er klassiske viner som alltid er god valuta for pengene. De fleste produsentene i Palmer Wine er fra Europa hvor nordmenns favorittvinland ligger, også kalt den gamle vinverden. Mange av de er vinhus hvor hele familier har arbeidet hardt sammen i mange generasjoner for alltid å lage den beste vinen til den beste prisen.

PALMER FINE WINE

Våre viner er terroir, som betyr at de kan identifiseres i smak fra jord og medfødte tilstander av et bestemt område, bygget inn i grunnen gjennom generasjoner. Palmer Fine Wine er en småskala vinimportør med de virkelig store, utsøkte og fine vinene fra Europa og nye verden, produsert under de mest perfekte forhold. Vinene er ofte sjeldne og appellerer til de mest kunnskapsrike konsumentene og topp restauranter.

Helge Steingrim

Commercial Director Wine

+47 920 48 991

helge@palmer.no

Lars Asbjørn Adskim

Portfolio Manager Wine

+47 993 58 029

lars@palmer.no

Linda Merete Bergman

Portfolio Manager Wine & Marketing Coordinator

+47 40 47 69 75

linda@palmerwine.no

Annika Groven

Portfolio Manager Wine

+47 91 82 28 34

annika@palmerwine.no

Cathinca Dege

Portfolio Developer

(+47) 913 39 155

cathinca@palmergroup.no

  • Sileni Estates Winery

    Sileni Estates er en høyt ansett vingård i både Hawke’s Bay, der de har sitt hovedsete, og i Marlborough, der de har vinmarker. Deres første årgang ble produsert i 1998. Sileni har et høyteknologisk vineri og har stort fokus på å lage vin som ikke skader naturen, såkalt «Sustainable Winegrowing». Sileni Estates produserer vin som er laget som et håndverk, men med den beste hjelpen av moderne teknologi for å kunne reflektere karakter fra vinmarkene og druetype på den beste måte. Besøk deres hjemmeside: http://www.sileni.co.nz/

    Les mer