Brennevin handler om klassiske smaker og et rent image…

PALMER SPIRITS representerer et håndplukket utvalg merkevarer innen brennevin. Noen av disse er høyt anerkjente bestselgere i utlandet, men kanskje ikke så kjente i Norge.
Våre dedikerte medarbeidere har høy kunnskap og erfaring og jobber kontinuerlig med å imøtekomme våre kunders ønsker, samtidig som vi er oppmerksomme på internasjonale trender.
Vår ambisjon er å være den ledende leverandøren av merkevarer innen brennevin i Norge.

Morten Hofseth Olsen

Portfolio Manager Spirits

(+47) 901 85 230

morten@palmerspirits.no

Mats Agstam

Brand Manager Spirits

+47 48 25 67 84

mats@palmerspirits.no

Jesper Høst

Portfolio Mananger Ambabassor Spirits

+47 995 72 338

jesper@palmer.no

Kim Daniel Bergersen

Brand Ambassador Beer & Spirits

+47 416 88 961

kim@palmer.no

 • Norsk Aquavit

  Agder Brenneri/K.G Puntervold ble etablert i 1951. Beliggenheten er rett utenfor Grimstad i Aust-Agder. Brennevinsproduksjonen startet etter at produksjonsmonopolet falt 1. juli 2005. Deres første destillerte produkt kom på markedet 5. november 2005. I januar 2014 kjøpte Det Norske Brenneri opp bedriften og tar stafettpinnen videre. Norsk Aquavit/Palmer Spirits samarbeider med Det Norske Brenneri om produksjonen av akevittene.

  Les mer
 • Château de Montifaud

  Cognachuset Château de Montifaud ligger midt i hjertet av Cognacs edleste jordsmonn. Ordet Champagne er en omskrivning av ordet campanien som er betegnelsen på en type kalkstein som er spesiell for Charente, og som kun finnes på åskammene hvor nordre Petite Champagne og søndre Grande Champagne møtes. Nøyaktig her har familien Vallet sine over 90 hektar med vinmarker som omkranser slottet Château de Montifaud. Det at dette er en slottsprodusent og fortsatt er familieeid i 6 generasjon Vallet, gjør dette til en unik produsent i Cognac. Besøk deres hjemmeside: http://www.chateaumontifaud.com/

  Les mer
 • Himkok Storgata Destilleri

  Himkok er den ledende cocktailbaren i Norge, og ble i 2016 votert som den 42. beste cocktailbaren i verden. Dette er en bragd ingen norsk bar har vært i nærheten av tidligere.

  HIMKOK Storgata Destilleri

  Storgata 27, 0184 Oslo.

  Åpningstider: Søndag - torsdag 17:00 - 03:00 fredag - lørdag 15:00 - 03:00

  Produsentens hjemmeside: www.himkok.no Følg Himkok på Facebook

  Les mer