Øl handler om ekte håndverk med en god historie og den ypperste kvalitet

Palmer Beer fokuserer på de beste bryggeriene fra både fjern og nær hvor smak er i fokus.
Øl konsumentene idag har meget god kunnskap og for å kunne tilfredstille deres behov jobber vi eksklusivt med ledende og prisvinnende bryggerier som kan tilby spennede og smakfulle øl av høy kvalitet.

Morten Hofseth Olsen

Portfolio Manager Spirits

(+47) 901 85 230

morten@palmerspirits.no

Carolina Bodin

Portfolio Manager Beer

+47 98 40 18 84

carolina@palmerbeer.no

Kim Daniel Bergersen

Brand Ambassador Beer & Spirits

+47 416 88 961

kim@palmer.no

  • Oslo Brewing Company

    I 2015 etablerte en vennegjeng Oslo Brewing Co. De har alle ulik bakgrunn og ferdigheter, men det som de alle har felles er deres kjærlighet for Oslo. Sammen med bryggmester og venner utvikler de og brygger øl rundt i Norge, som de selv liker og har troen på. De vil formidle en merkevare som gjenspeiler energien du finner i Oslo i dag. De hyller det moderne Oslo og på hver etikett finner du en liten anekdote om byen. Dette er øl for besøkende og beboerne av Oslo, verdens beste by! For its brilliant short summers. For its wild snowy winters. For its waterfalls and festivals. For the people and great times.

    Les mer
  • Lofotpils AS

    På havnen i Svolvær ligger det nye bryggeriet Lofotpils. Lokalet ble tidligere brukt som både saltlager og fiskeanlegg, det er nå ombygget til et «state of the art» bryggeri med anlegg fra Karl Schulz i Tyskland. Det er Thorvardur Gunnlaugsson som står bak Lofotpils. Sammen med sin tyske bryggerimester Clemence startet de med produksjon høsten 2014. Lofotpils – smaken av rå natur. Det fantastisk rene vannet fra Lofotfjellet passer perfekt til å lage delikat og elegant pils. Her er det renhet og perfeksjon som står i fokus. Alt øl fra Lofotpils er brygget i Lofoten. Besøk deres hjemmeside: http://lofotpils.com/

    Les mer