Trøffeltur til Piemonte

Vintur
Laster kart ....

Når
Dato : 02.11.2017 - 05.11.2017
Hele dagen

Hvor
Piemonte


Vi nordmenn har en forkjærlighet for Italia og veldig ofte velger vi Italia som reisemål. Det er noe dette land har og som vi nordmenn jakter på.
Det gode liv. Den gode vinen, maten og opplevelsen vi skal leve på gjennom de mørke høst- og vintermånedene hjemme i Norge.
Vi kommer til byen Alba under årets trøffelfestival og rett etter at innhøstningen unnagjort.. Vi besøker bl.a. vinprodusenten Angelo Negro, på en av Piemontes flotteste vingårder. Vi besøker også en produsent i Barolo/La Morra.

Velkommen til de kjente Barbera-, Barbaresco-og Barolovinenes hjemland.
Palmer bruker sine gode kontakter for å velge steder å besøke, bo og spise. Det gir opplevelser du ikke får på egenhånd.

Praktisk informasjon

Torsdag 2. november
Vi reiser fra Gardemoen kl. 7.45 har en kort stopp i Stockholm, før vi lander i Milano kl. 9.25.
Bussen venter på oss, den tar en liten stopp på veien, for så å ta oss videre til et fantastisk sjarmerende Agriturrisimo i Piemonte. Le Querce del Vareglio for et herlig sted.

Her blir det smaking av Piemonteområdets viner før vi nyter vi en typisk og lang italiensk middag.

Angelo Negro

Fredag 3. november
Etter frokost er dette dagen for trøffeljakt og besøk hos vinprodusenten og familien Angelo Negro. Den hjertevarme familien viser oss den flotte vingården. Etter trøffeljakten smaker vi viner, noen ferske rett fra tønna andre lagrede årgangsviner i en
fasinerende vinkjeller. Det nytes en aperitiff før familiens mor Maria Elisa tilbereder en deilig lunsj med spesialiteter fra område og de beste viner. Hvem vet? Kanskje får vi servert selvjaktet “skogens gull”?
Etter en laaaang lunsj er det så vidt plass til en enkel middag på den lokale pizzeriaen i Alba.

Lørdag 4. november
Først en deilig frokost, men så er det vår dag i Alba og på Trøffelfestival.
Denne kjente festivalen arrangeres her hvert år i oktober og november. Vi blir her hele formiddagen. Mat- og trøffelfestivalen er en opplevelse i seg selv. De som vil kan være med på en liten guidet tur, for å få overblikket, før dere oppdager byen på egen hånd. Fulle av inntrykk og opplevelser reiser vi først til Barolo, her besøker vi en anerkjent Baroloprodusent og smaker områdets spesialiteter – etterpå setter vi nesen mot La Morra og spiser en sen lunsj på et fantastisk utsiktspunkt i denne velkjente vinbyen. Vi reiser «hjem» igjen mette både av inntrykk og god mat. Her på Le Querce venter en lettere middag.

Søndag 5. november
Alle ting har ende også denne turen. Men ikke før vi har spist en lang og god frokost og kanskje tatt den siste turen i dette fabelaktige området med eller uten joggesko på bena. Men så er det hjem. Flyet går fra Milano kl. 14.40 og vi lander på Gardemoen kl. 17.20.

Dette var en forsmak på programmet, flere detaljer kommer senere.
Vi har få plasser på turen, så her blir det førstemann til mølla.

Totalpris: 10.590,- (tillegg for enkeltrom)

Bookings

Bookings are closed for this event.

Legg igjen en kommentar